Eveniment

2017-03-19, 13:18:17

Arest preventiv pentru bărbatul din Izvoarele, care și-a omorât consăteanul

Sâmbătă, magistrații Tribunalului Olt au admis solicitarea Parchetului Olt, și au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele bărbatului din comuna Izvoarele, care este acuzat de uciderea unui bărbat din aceeași localitate.

Vineri, procurorii l-au reținut pe George Ionel Dulcescu, de 29 de ani, din Izvoarele, sat Alimănești, pentru comiterea infracțiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.


„În fapt, s-a reţinut că, în seara zilei de 5 martie 2017, în jurul orei 19.00-20.00, pe fondul unei stări conflictuale anterioare, inculpatul D.G.I i-a aplicat o lovitură de pumn în zona feţei victimei N.G., în vârstă de 43 ani, lovitură în urma căreia victima a căzut şi s-a lovit în zona posterioară a capului de suprafaţa betonată din faţa barului numitului „Sora Sandu”, din comuna Izvoarele, sat Alimăneşti, după care inculpatul a continuat să-i aplice mai multe lovituri de picior în zona capului şi în zona dorsală, cauzându-i leziuni victimei care au necesitat, iniţial, un număr de 65-70 zile îngrijiri medicale, cu punerea în primejdie a vieţii, leziuni care au condus în final la decesul victimei în data de 16 martie 2017”, se arată în comunicatul de presă remis de Parchetul Olt.


Inițial, bărbatul bătut a fost dus la Spitalul Slatina, apoi transferat la Craiova, iar la aproximativ zece zile de la agresiune acesta a decedat.


„Din concluziile preliminare întocmite de către medicul legist din cadrul IML Craiova rezultă că moartea victimei N.G. a fost violentă şi s-a datorat hemoragiei, contuziei şi dilacerării meningo-cerebrale. Leziunile de violenţă s-au putut produce prin lovire cu şi de corpuri dure. Între leziunile de violenţă şi deces există legătură de cauzalitate directă, necondiţionată”, mai spun procurorii olteni.
 

Comentarii

Redacţia

2017-03-19 13:18:17

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro