Sănătate

2018-11-09, 12:01:05

Aparat de radiologie digital cu braţ mobil, la Spitalul Caracal. Manager: „În urma vizitei ministrului, am primit fonduri pentru acest aparat”

În urma vizitei ministrului, Spitalul Municipal Caracal a primit zece miliarde de lei vechi, fiind achiziţionat un aparat de radiologie digital cu braţ mobil, care le va permite radiologilor să efectueze investigaţii chiar la patul bolnavilor.

Managerul Spitalului Caracal, medicul Daniela Buiculescu, a precizat că ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a alocat zece miliarde de lei vechi unităţii medicale pentru achiziţionarea acestui aparat de radiologie digital cu braţ mobil.

„În urma vizitei ministrului, am primit chiar zilele acestea o filă de buget, în valoare de zece miliarde de lei vechi, pentru achiziţionarea de aparatură performantă la Radiologie. Vorbim de un aparat de radiologie digital şi cu braţ mobil C, care poate fi transportat la patul pacientului. Nu aveam aşa ceva, ne mândrim cu o asemenea dotare, chiar suntem peste spitalele mai mari din zonă. Aparatul, care urmează să fie instalat la Radiologie, a fost achitat cu bani de la minister, dar şi primăria a venit cu o cofinanţare de zece la sută. Ne va fi foarte util pentru bolnavii imobilizaţi la pat”, a spus managerul Daniela Buiculescu.

Comentarii

Redacţia

2018-11-09 12:01:05

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...