Publicitate

2021-03-22, 15:18:31

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

COMPANIA DE APĂ OLT titular al „Înființare canalizare și stație de epurare în sat Bistrița Nouă, oraș Piatra Olt”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Înființare canalizare și stație de epurare în sat Bistrița Nouă, oraș Piatra Olt”, propus a fi amplasat în orașul Piatra Olt, sat Bistrița Nouă, jud. Olt.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului, A.P.M. Olt din Slatina, str. I. Moroşanu, nr.3, judeţul Olt, precum şi la următoarea adresă de internet http://www.apmot.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

Comentarii

Redacţia

2021-03-22 15:18:31

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...