Publicitate

2020-08-04, 12:56:26

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

VEISA SANDRINIA titular al proiectului „CONSTRUIRE LOCUINTA P+E, HALA, IMPREJMUIRE TEREN SI FOSA SEPTICA”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM OLT, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „CONSTRUIRE LOCUINTA P+E, HALA, IMPREJMUIRE TEREN SI FOSA SEPTICA”, propus a fi amplasat în comuna Curtișoara, sat Linia din Vale, str.  Gâscarie, nr. 29A, județul Olt.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Olt din Slatina, str. Ion Moroşanu, nr. 3, judeţul Olt, în zilele de luni-vineri, între orele 900-1400, precum şi la următoarea adresa de internet http://apmot.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a APM OLT.

Comentarii

Redacţia

2020-08-04 12:56:26

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...