Sport

2018-10-11, 16:53:55

Antrenorul slătinean Petre Arnăutu a condus-o pe Andreea Dragoman către bronzul olimpic

Performană extraordinară pentru tenisul de masă românesc. Sportiva Andreea Dragoman, pregătită de antrenorul slătinean Petre Arnăutu, a cucerit bronzul olimpic la Jocurile Olimpice de Tineret, ce se desfăşoară la Buenos Aires. Sportiva pregătită de tehnicianul slătinean devine astfel prima jucătoare de tenis de masă din Europa medaliată la Jocurile Olimpice de Tineret.

Antrenor al lotului naţional de tineret al României, Petre Arnăutu a cucerit, alături de sportiva sa Andreea Dragoman, medalia de bronz la Jocurile Olimpice de Tineret, ce se desfăşoară în această perioadă în Argentina, la Buenos Aires.

Andreea a învins-o, în lupta pentru medalia de bronz, pe indianca Archana Kamath, scor 4-1.

În 2016, considerat cel mai bun an al Andreei Dragoman, aceasta a ocupat locul doi în Top 10 Europa, a fost a treia în Grand Final, a făcut parte din echipa României care a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului CE, alături de Adina Diaconu, Andreea Clapă și Mihaela Plaeașu, și a culminat prin cucerirea titlului mondial la dublu, alături de Adina Diaconu. De altfel, şi la acea vreme, lotul era pregătit de acelaşi Petre Arnăutu, care a reuşit să formeze o serie de jucătoare ce obţin performanţe extraordinare la nivel internaţional. 


Comentarii

Redacţia

2018-10-11 16:53:55

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...