Sport

2019-06-18, 14:02:34

Antrenorul Gloriei Corneşti, despre returul barajului cu CSM Slatina: „Mai sunt 90 de minute, totul se joacă, vom avea o altă tactică”

Antrenorul echipei Gloria Corneşti, Daniel Movilă, şi-a aşezat bine în teren jucătorii la meciul tur al barajului cu CSM Slatina, disputat pe Stadionul „1 Mai”, însă apărarea pe două linii a adversarilor a cedat în cele din urmă, gruparea slătinenă câştigând jocul din organizare proprie cu 2-0. Terenul îngreunat de ploaie a pus probleme slătinenilor, care au fost nevoiţi tot timpul să desfacă apărarea oaspeţilor. Antrenorul Gloriei Corneşti spune că în meciul retur echipa sa va fi mai ofensivă, mai ales că are 180 de goluri marcate la nivelul Ligii a IV-a.

Gloria Corneşti s-a apărat cu aproape întreg efectivul în meciul tur al barajului de promovare, iar CSM Slatina a fost nevoită tot timpul să caute culoare pentru a perfora defensiva bine organizată tactic de Daniel Movilă. Mai mult, echipa dâmboviţeană nu este chiar o formaţie de neglijat, în campionatul judeţean reuşind să înscrie 180 de goluri. Gruparea slătineană a câştigat cu 2-0, prin reuşitele lui Florin Tudor (min. 35) şi Cosmin Căpăţînă (min. 80), la capătul unui joc în care starea gazonului a adus probleme, după ploaia torenţială cazută înaintea meciului.

„Am jucat contra unei echipe foarte bune, terenul s-a prezentat în condiţii acceptabile, spre surprinderea mea, ţinând cont că a plouat foarte tare înainte de meci. Am venit să jucăm, ştiam că Slatina este o echipă cu pretenţii, că are jucători care în ultimii 30 de metri pot destabiliza apărarea, ştiam că sunt mult mai bine pregătiţi fizic, de aceea am abordat o tactică specială, să le închidem culoarele şi să jucăm pe contraatac, iar la 2-0 am avut o situaţie mare de gol. La 2-1 ar fi fost un rezultat favorabil pentru noi”, a precizat Daniel Movilă, antrenorul Gloriei Corneşti, după meciul tur disputat pe Stadionul „1Mai”.

Cât priveşte returul ce va avea loc sâmbătă, 22 iunie, de la ora 17.30, pe terenul echipei dâmboviţene, antrenorul Gloriei Corneşti spune că promovarea se va juca.

„Returul se va juca, mai sunt 90 de minute, poate cu prelungiri, vedem ce se va întâmpla. Acasă avem alt joc, deschidem foarte mult pe benzi, avem jucători buni, nu ştiu dacă ne-aţi urmărit, dar avem 180 de goluri marcate. Sigur, acele meciuri nu se compara cu un meci de baraj, de o asemenea încărcătură. Sperăm să jucăm bine, să nu ne deschidem prea mult, să marcăm...”,
a conchis antrenorul echipei dâmboviţene, despre manşa retur a barajului de promovare.

CSM Slatina este favorită la promovare după avansul de două goluri şi dacă va marca, „reuşitele” în deplasare contează foarte mult, iar echipa slătineană are potenţialul de a câştiga şi manşa retur.

Comentarii

Redacţia

2019-06-18 14:02:34

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...