Administraţie

2019-08-02, 12:43:28

Angela Nicolae, la prima apariţie publică: „Îmi propun să am curajul, puterea, priceperea, diplomația să rezist în această lume a bărbaților”

Prefectul judeţului Olt, Angela Nicolae, a avut, vineri, prima apariţie publică după numirea în funcţie.

Ea a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că este un funcţionar public de carieră, cu 17 ani de muncă în spate.

„Am pornit de la gradul debutant, promovând ulterior până am ocupat funcția de șef serviciu în aparatul de specialitate al Consiliului Județean. Am început la Casa Județeană de Pensii, o instituție foarte grea, un serviciu public deconcentrat din administrația publică centrală. În 2010 m-am transferat la Consiliul Județean Olt”, a declarat Angela Nicolae.

Prima femeie prefect a judeţului Olt şi-a propus să reziste într-o lume dominată de bărbaţi.

„Sunt prima femeie prefect al județului Olt. Pentru mine este onorant, le mulțumesc celor care au avut încredere în mine. Îmi propun să am curajul, puterea, priceperea, diplomația să rezist în această lume a bărbaților”, a mai declarat ea.

Prefectul județului Olt, Angela Nicolae, a depus jurământul, joi, într-un cadru restrâns, având în vedere evenimentele de la Caracal.

La ceremonia de depunere a jurământului au participat secretarul de stat din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Adrian Petcu, șefii de arme din cadrul structurilor Ministerului Afacerilor Interne din județ și directori ai serviciilor publice deconcentrate.

Premierul Viorica Dăncilă i-a demis pe prefectul şi subprefectul de Olt, Petre Neacşu şi Radu Ioniţă, în urma cazului crimei de la Caracal. Dăncilă a declarat că l-a chemat din concediu pe prefect, special pentru a-l demite.

Comentarii

Redacţia

2019-08-02 12:43:28

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...