Comunitate

2018-05-15, 17:08:40

Angajată de la Înmatriculări Olt sub control judiciar pentru mită

O angajată a Serviciului de Înmatriculări Olt a fost plasată sub control judiciar, luni, după ce două persoane şi un poliţist din cadrul IPJ au denunţat la Direcţia Generală Anticorupţie faptul că i-au dat 300 de lei pentru a înmatricula două autoturisme, fără respectarea programării.

Potrivit unui comunicat remis de Direcţia Generală Anticorupţie - Serviciul Judeţean Olt, pe 17 februarie 2017, la sediul DGA Olt au fost înregistrate două denunțuri formulate de  doi cetățeni și un agent de poliție din cadrul IPJ Olt, în care se menționa faptul că angajata Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCIV) Olt a primit suma de 300 de lei în vederea înmatriculării a două autoturisme, fără a respecta programarea creată pe baza bonurilor de ordine.

„(...) s-a stabilit că s-a înmatriculat doar un autoturism, iar pentru celălalt a fost returnată suma de 150 lei”, se arată în comunicatul citat.

Luni s-a dispus măsura preventivă a controlului judiciar în privința inculpatei pe o perioadă de 60  de zile, cu interdicţia de a ocupa funcţia publică în desfăşurarea căreia a săvârşit fapta.

Comentarii

Redacţia

2018-05-15 17:08:40

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...