Actualitate

2020-10-15, 11:29:03

Angajat al APIA Caracal, confirmat cu SARS-COV-2. Întreg personalul va fi testat

Un angajat al Agenţiei pentru Plăţi şi Intervenţie în Agricultură, Centrul Local Caracal, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Salariatul se afla de câteva zile în concediu de odihnă. Conducerea insituţiei a luat măsuri de dezinfecţie a spaţiului, iar totodată anunţă că salariatul nu are contacţi de birou.

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, Centrul Judeţean Olt, anunţă că în data de 15 octombrie conducerea instituţiei a fost înştiinţată că în urma testării, pentru infecţia cu noul coronavirus SARS-COV-2, a fost confirmat pozitiv un angajat din cadrul Centrului Local Caracal.       

„Angajatul nu s-a mai prezentat la serviciu din data de 12 octombrie, fiind în concediu de odihnă şi nu a avut contacţi direcţi în instituţie, respectându-se toate măsurile de protecţie. Conducerea instituţiei a luat măsura comunicării către DSP şi dezinfectarea spaţiului”, transmite APIA Olt. 

Conducerea APIA Olt, mai anunţă că tot personalul din centrul local va fi testat în zilele următoare.


  


 

Comentarii

Redacţia

2020-10-15 11:29:03

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...