Administraţie

2020-05-05, 12:06:24

Angajări la Dezvoltare Urbană Slatina. Ce posturi se caută

Dezvoltare Urbană Slatina, societatea care administrează spaţiile verzi, fântânile arteziene şi locurile de joacă din municipiu, face angajări.

Potrivit reprezentanţilor societăţii, se caută muncitori calificați și necalificați pentru amenajare și întreținere sisteme de irigat. Activitatea se desfășoară pe raza municipiului Slatina.

Cei interesaţi pot obţine relații la numărul de telefon 0784.010.927 sau la sediul nostru din strada Tudor Vladimirescu, nr. 169A.

SC Dezvoltare Urbană Slatina SRL, firmă creată de Primăria Slatina pentru a prelua atribuţiile SC Rupiah a primit, în luna aprilie 2017, în administrare spaţiile verzi, locurile de joacă şi fântânile din municipiu.

Contractul de concesiune a serviciului de îngrijire a spaţiilor verzi din municipiu încheiat între Primăria Slatina şi asocierea de firme Rupiah, Hiwaters şi Fraicon a încetat, la sfârşitul lunii februarie 2017, cu acordul părţilor, înţelegerea fiind vizată şi de consilierii locali.

Contractul era din anul 2010, pe o perioadă de 30 de ani, scadenţa fiind, aşadar, în anul 2040. Anul trecut, acesta fusese renegociat la o perioadă de 10 ani. Încă de la început, în spaţiul public au apărut informaţii privind facturi umflate emise de societatea comercială către municipalitate. Reprezentanţii Primăriei Slatinei spun că, în anul 2016, valoarea medie a facturilor se ridica la aproximativ cinci miliarde lei vechi.

Comentarii

Redacţia

2020-05-05 12:06:24

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...