Sănătate

2020-06-05, 12:12:02

Andrei Iordache a demisionat din fruntea Direcţiei de Sănătate Publică Olt

Andrei Iordache nu mai este directorul DSP Olt. La sfârşitul lunii mai, Ioardache şi-a înaintat demisia către ministrul Sănătăţii. În prezent, atribuţiile funcţiei de conducere sunt îndeplinite de Elena Ioniţă.

Începând cu 26 mai, Andrei Iordache nu mai este directorul DSP Olt, el prezentându-şi demisia. Acesta a revenit pe funcţia de execuţie din cadrul Direcţiei, ocupată anterior numirii sale ca director.

La mijlocul lunii aprilie, Iordache a fost suspendat din funcţie de către ministrul Sănătăţii, pe motiv de incapacitate temporată de exercitare a funcţiei de conducere, dar a revenit la şefia instituţiei în luna mai.

DSP Olt este coordonată, în prezent, de Elena Ioniţă, şefa Serviciului Resurse Umane. Aceasta aşteaptă, zilele acestea, ordinul de numire pe funcţie.

Comentarii

Redacţia

2020-06-05 12:12:02

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...