Sport

2018-10-01, 14:11:36

Andreea Jifcu, dublă campioană naţională la tenis de masă

Performanţă extraordinară obţinută de micuţa tenismenă de la CSS Slatina, Andreea Jifcu. Componentă a lotului naţional de perspectivă (cadete), aceasta a cucerit aurul la simplu şi dublu fete, la Campionatul Naţional de Copii (8-10 ani) ce s-a desfăşurat, în weekend, la Câmpulung.

Sportiva Andreea Jifcu, legitimată la CSS Slatina, este campioană naţională atât în proba de simplu, cât şi la dublu, la categoria de vârstă 8-10 ani. Aceasta a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Campionatul Naţional de Copii, ce s-a desfăşurat la Câmpulung.

„Jifcu Andreea a câştigat aurul în ambele probe disputate, dublu fete şi simplu. Bineînţeles, cea mai importantă este cea din proba de simplu, acolo fiecare sportiv îşi arată măestria şi valoarea. Andreea este o fată de perspectivă, care demonstrează că ar putea ajunge o jucătoare foaret bună. Este încă o dovadă a faptului că la Slatina este o şcoală de tenis de masă foarte bună. Andreea este pregătită de Felicia Coneschi, care este ajutată de întreg colectivul tehnic, Andreea Zanfir, Mihaela Dospina şi Gabriela Cuţudi, ceea ce înseamnă că lucru în echipă dă roade”,
a declarat antrenorul emerit Petre Arnăutu.

Andreea Jifcu participă, în această perioadă, la un stagiu centralizat la Constanţa, alături de cele mai bune sportive din ţară la această categorie de vârstă.

„Andreea este componentă a lotului naţional de perspectivă, acum este în cantonament la Constanţa. Este muncitoare, are viitorul în faţă. Faptul că nu a pierdut niciun meci în acest concurs, în care presiunea este mare, meciurile fiind eliminatorii, spune multe despre ea”, a conchis Petre Arnăutu.

Comentarii

Redacţia

2018-10-01 14:11:36

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...