Sănătate

2020-01-22, 12:03:42

Alţi trei copii din Slatina, pozitivi la testele rapide de gripă. Niciunul nu a necesitat internare

Alţi trei copii au fost depistaţi cu gripă, în urma efectuării testelor rapide. Din fericire, pentru niciunul nu s-a impus internarea în spital.

Este vorba despre un copil de la Şcoala „George Poboran”, unul de „Eugen Ionescu” şi unul de la Grădiniţa nr. 7 Slatina, cu vârste între 6 şi zece ani. O altă fetiţă de la „George Poboran” a fost diagnosticată cu gripă, dar tot în urma testului rapid. Pentru toţi cei patru copii, probele au fost trimise la Institutul Cantacuzino pentru confirmarea în laborator.

„S-au prezentat, ieri, în UPU, mai multe persoane, pentru patru dintre acestea testele rapide au ieşit pozitive. Nefiind vorba despre o stare generală foarte alterată, s-au prescris reţete cu tratament antigripal. Ideea este ca aceşti copii să fie izolaţi, să nu revină în colectivitate, dar acest lucru se poate face la domiciliu, nu s-a impus internarea, la momentul respectiv”, a declarat epidemiologul Spitalului Slatina, medicul Cătălin Pătru.

Comentarii

Redacţia

2020-01-22 12:03:42

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...