Comunitate

2021-10-11, 12:26:49

Alimentarea cu apă, oprită din nou în zona Gării Slatina. Se înlocuieşte o porţiune de conductă

CAO reia lucrările în zona Gării Slatina, după avaria de duminică la branşamentul blocului 10. Deoarece gradul de uzură al conductei este unul însemnat, se va înlocui o parte din aceasta.

Pentru ca problema din zona Pieţei Gării să fie rezolvată, astăzi, echipele de intervenţie ale CAO vor monta o vană şi vor înlocui o porţiune din conductă.

„Alimentarea cu apă la blocurile nr. 4, 7, 9, 10 și 11 din zona Piața Gării - Bulevardul A.I. Cuza, se va opri, în intervalul orar 12.30- 15.30. Echipa din teren face eforturi pentru ca timpul de intervenție să fie redus și serviciul de alimentare cu apă să poată fi reluat cât mai repede, în parametri normali”, spun reprezentanţii Companiei de Apă Olt.

Întregul sistem de alimentare cu apă din zona Gării va fi reabilitat în următoarea perioadă.

„Sistemul de alimentare cu apă din această zonă va fi complet reabilitat și toate conductele cu grad mare de uzură vor fi înlocuite, în următorii doi ani, investiția făcând parte din proiectul cu finanțare europeană «Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt»”, mai arată CAO.
 

Comentarii

Redacţia

2021-10-11 12:26:49

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...