Administraţie

2020-10-12, 09:55:22

Aleşii PSD, întâlnire cu cetăţenii din Caracal în cadrul programului „Consilierul tău!”

Consilierii locali PSD și administratorul public al municipiului Caracal, Adrian Chesnoiu, au demarat programul „Consilierul tău!”, o serie de întâlniri cu cetăţenii pentru a le afla problemele.

Primarul municipiului Caracal, Ion Doldurea, a declarat că este vorba despre un nou mod de conducere. Cetăţenii şi aleşii locali identifică împreună problemele localităţii, pentru a le rezolva.

„Cum am spus și în perioada campaniei electorale, repet și acum: orașul nu se conduce doar din birou, departe de oameni. Suntem printre cetățeni, aflăm problemele lor și căutăm soluții să le rezolvăm. Continuăm întâlnirile cu cetățenii prin programul ”Consilierul tău!”: în fiecare zonă a orașului caracalenii vor întâlni câte un consilier local PSD și administratorul public, Adrian Chesnoiu. Împreună cu cetățenii vom identifica probleme, vom prezenta soluții și vom comunica acțiunile Primăriei Caracal pentru buna administrare și dezvoltare a orașului”, a explicat Doldurea.

Comentarii

Redacţia

2020-10-12 09:55:22

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...