Comentariul Gazetei

2019-11-08, 13:04:47

Alegeri, după chipul şi asemănarea lui Iohannis

Duminică mergem la vot. Din cei 14 candidaţi care au intrat în cursa pentru Cotroceni, sunt câţiva pe care nici măcar nu îi cunosc. În această dimineaţă, am aflat despre Ninel Peia. Nu pentru că el ar fi venit cu un proiect îndrăzneţ pentru ţară sau cu un discurs care să-mi fi făcut inima să vibreze, ci pentru că prezidenţiabilul a fost dat dispărut. Nimeni nu a dat de el ore-n şir. Omul a vrut însă să cheme ajutorul Divin, înaintea marii bătălii şi s-a recules la o mânăstire.

În rest, linişte. Pare a fi suspect. Însă alegerile din acest an au fost croite după chipul şi asemănarea lui Iohannis. Preşedintele pare să susţină cu greu un discurs de la tribuna de la Cotroceni, deşi vorbele sunt atent ticluite de către consilieri, dar să facă faţă unei discuţii libere, unei confruntări cu un contracandidat.

Viorica Dăncilă, candidatul PSD, l-a provocat, însă Iohannis, molcom cum e, a zis pas. Vrea linişte, iese din bârlog doar când are chef. Nu îmi place Iohannis, nu mi-a plăcut niciodată. Postul din fruntea ţării mi se pare o pălărie mult prea mare pentru el!

În rest, mergeţi la vot!


Comentarii

Redacţia

2019-11-08 13:04:47

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...