Eveniment

2019-04-02, 16:41:40

Agresorul bătrânilor din Brebeni, reţinut la cinci luni după decesul uneia dintre victime

Tânărul în vârstă de 33 de ani, din comuna Valea Mare, care în urmă cu cinci luni şi-a bătut cu bestialitate mătuşa şi unchiul, acesta din urmă decedând la câteva zile, a fost reţinut, marţi după-amiază, de procurorii olteni, urmând să fie prezentat Tribunalului Olt cu propunerea arestării preventive pentru 30 de zile.

La cinci luni după comiterea faptei, bărbatul de 33 de a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de omor calificat, tentativă de omor calificat şi tâlhărie.

„Precizăm că persoana reţinută a fost inclusă, încă de la început, în cercul de suspecţi şi este nepotul, pe linie maternă, al uneia dintre persoanele vătămate”, spun procurorii într-un comunicat de presă remis redacţiei Gazeta Nouă.

Oamenii legii au stabilit că în seara de 2 noiembrie 2018, bărbatul a pătruns în locuinţa victimelor din comuna Brebeni şi i-a lovit cu bestialitate, cerându-le bani.

„Inculaptul G.I.G., din comuna Valea Mare, judeţul Olt, a pătruns fără drept, în locuinţa  persoanelor vătămate D.I şi V.P.I., din comuna Brebeni, sat Brebeni, judeţul Olt, unde a exercitat acţiuni de agresiune fizică asupra acestora, lovindu-le în zona capului şi a corpului, ocazie cu care i-a sustras primei persoane vătămate un portmoneu, pe care îl avea într-un buzunar al hainei şi în care se aflau aproximativ 600 de lei”,
se mai arată în comunicatul de presă.

Femeia este cea care a reuşit să se târască până la poartă şi să ceară ajutorul vecinilor. Din păcate, la aproximativ o săptămână, bătrânul a murit la Spitalul Craiova.

„Actele de agresiune exercitate de către autor s-au soldat cu decesul uneia dintre persoanele vătămate, precum şi cu cauzarea de leziuni traumatice ce au necesitat pentru vindecare 40-45 zile de îngrijiri medicale, în cazul celei de-a doua victime”,
mai spun procurorii.

Miercuri, bărbatul va fi prezentat Tribunalului Olt cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Comentarii

Redacţia

2019-04-02 16:41:40

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...