Învăţământ

2017-09-05, 09:18:25

Adrian Bărbulete, inspector şcolar general cu acte în regulă

Adrian Bărbulete este noul inspector şcolar general al judeţului Olt, până la organizarea concursului pentru ocuparea acestei funcţii, ordinul de delegare a atribuţiilor la şefia învăţământului oltean fiind emis luni seara.

Bărbulete a declarat, pentru Gazeta Nouă, că atribuţiile de inspector şcolar i-au fost delegate, până la organizarea unui concurs pentru ocuparea acestui post.
Adrian Bărbulete o înlocuieşte pe Felicia Man, demisă de ministrul Educaţiei, în urmă cu două săptămâni, alături de alţi 12 inspectori şcolari generali din ţară.

Bărbulete lucrează de la bine de şapte ai în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt. În perioada 2010-2012 a fost inspector dezvoltarea resurselor umane, iar din 2012 până în prezent este inspector pentru management instituţional.

Recent, Mariana Gheorghe şi Florica Grecu au fost delegate de ministrul Educaţiei să îndeplinească funcţia de inspectori adjuncţi ai ISJ Olt pentru următorul an sau până la ocuparea posturilor prin concurs.

Cele două ocupau funcţiile şi anterior. Prima dată, Mariana Gheorghe şi Florica Grecu au fost numite pe funcţie, pe 27 februarie, de ministrul Educaţiei, Pavel Năstase, cele două înlocuindu-le pe fostele liberale Arina Georgescu şi Dalia Cârstea, între timp trecute la ALDE.

Comentarii

Redacţia

2017-09-05 09:18:25

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...