Sport

2021-11-24, 08:52:43

Adina Diaconu s-a calificat în turul al doilea, la Campionatul Mondial din SUA

Aflată la Campionatul Mondial de tenis de masă, ce are loc la Houston, SUA, Adina Diaconu s-a calificat în turul secund, după o victorie dramatică contra numărului 16 mondial. Slătineanca în vârstă de 22 de ani a învins-o pe cea mai bine clasată jucătoare din Europa, Sofia Polcanova (Austria).

Adina Diaconu a condus cu 3-1 la seturi, a fost egalată, dar s-a impus în decisiv,la capătul unei partide drmatice. Sofia Polcanova este numărul 16 mondial, în vreme ce Adina se află pe 165 ITTF. Diaconu s-a impus cu 4-3 (-11, 9, 5, 5, -7, -8, 7). Jucătoarea noastră va evolua în turul secund (1/64) cu franțuzoaica de origine asiatică Jia Nan Yuan (nr. 101 mondial).

Adina se află la a cincea victorie consecutivă, după ce a câștigat toate partidele (patru la număr) jucate în perioada 5-7 noiembrie, în grupele Champions League. Totodată, ea și-a luat revanșa pentru înfrângerea din luna iunie a acestui an, când Sofia a depășit-o cu 4-3, la Campionatul European.

Toți sportivii români au obținut calificări în proba de simplu. Adina Diaconu a trăit cu sufletul la gură victoria spectaculoasă împotriva Sofiei Polcanova, de care a trecut cu 4-3, după un meci cu răsturnări de situație”, transmite Federaţia Română de Tenis de Masă. 


Comentarii

Redacţia

2021-11-24 08:52:43

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...