Sport

2018-04-13, 16:04:56

Adina Cârligeanu, o altă componentă a echipei CSM Slatina, convocată la lotul național

Echipa de handbal CSM Slatina mai oferă un nume la națională. Adina Cârligeanu este cea de-a patra jucătoare convocată pentru stagiul centralizat de la Izvorani. Interul grupării slătinene se alătură astfel colegelor Ștefania Lazăr, Lorena Ostase și Hermina Stoicănescu, în cantonamentul ce se va disputa în perioada 15-20 aprilie.

Adina Cârligeanu este cea de-a patra jucătoare, de la CSM Slatina, convocată pentru acțiunea coordonată de antrenorii Martin Ambros și Horațiu Pașca, ce se va desfășura la Izvorani, timp de cinci zile, în perioada 15-20 aprilie.

Stagiul are drept scop formarea unui lot B al naționalei de handbal a României. Jucătoarele care vor convinge pot fi convocate în orice moment pentru meciurile oficiale, mai ales că în luna mai se vor disputa meciurile cu Austria, din preliminariile Campionatului European.

Adina Cârligeanu a făcut jocuri bune în ultimul timp în tricoul echipei CSM Slatina, fiind de bază în primul rând în defensivă. Aceasta s-a apărat bine în centru, alături de Lorena Ostase, ultima fiind folosită mai tot timpul în ambele faze.

Comentarii

Redacţia

2018-04-13 16:04:56

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...