Comentariul Gazetei

2019-04-04, 14:24:28

Adevărul e că nimeni de la PNL n-are curaj să candideze la Primăria Slatina

E de plâns dacă n-ar fi de râs situaţia din PNL Olt, scandalul creat din jurul candidaţilor la Primăria Slatina. Pentru cine n-a avut internet, în ultimele zile, unul dintre cei doi liberali care îşi doresc să fie candidaţi pentru fotoliul de primar, Ionuţ Comănescu, s-a acoperit de ridicol după ce, sâmbătă seara, a criticat pe Facebook primăria că nu merge iluminatul public din oraş. Ulterior, a şters postarea, dându-şi seama că este vorba despre evenimentul „Ora Pământului”.

Câteva zile mai târziu, chiar miercuri seara, acelaşi candidat la candidatură a continuat să fie ridicol, anunţând cu surle şi trâmbiţe că a rămas singur în cursa internă după ce partenerul său de competiţie, Gabriel Buliteanu, s-ar fi retras. Continua Comănescu făcându-i o invitaţie lui Buliteanu de a veni în echipa sa, după ce câştigă primăria.

Cea ce a urmat este de domeniul fantasticului, a sketch-urilor din noaptea de Revelion, a momentelor de stand-up mai puţin reuşite: Comănescu a adăugat un „RE” postării iniţiale. A explicat că a fost sunat de Buliteanu, care a negat informaţia. Pe lângă momentul penibil, substratul poveştii este că domnul Comănescu dezinformează cu bună ştiinţă şi nu este prima oară când o face.
Scandalul ăsta nu arată nimic altceva decât un PNL dezorganizat, fără o idee clară despre cum vrea să-l contracandideze pe actualul primar Emil Moţ şi, mai grav, arată că nimeni nu este pregătit să facă asta, nici măcar cei care şi-au anunţat intenţia.

Comentarii

Redacţia

2019-04-04 14:24:28

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...