Actualitate

2019-07-15, 16:26:53

Acţiune în forţă în jurul târgurilor din judeţ. Amenzi importante pentru toţi cei care vindeau animale ilegal

Peste o sută de poliţişti olteni şi specialişti din cadrul DSVSA Olt au efectuat o amplă acţiune de verificare a zonelor în care se face comerţ ilegal stradal. Controalele au fost derulate în jurul târgurilor din judeţ, cu scopul prevenirii apariţiei de noi focare de pestă porcină africană în judeţ.

Echipe mixte formate din poliţişti şi inspectori DSVSA Olt au verificat, la finalul săptămânii trecute, zonele din jurul târgurilor şi pieţelor din localităţile Osica de Sus, Corabia, Balş, Slatina, Potcoava, Dobroteasa şi Iancu Jianu. Autorităţile vor să prevină și să combată acțiunile ilegale privind comerțul cu produse de origine animală, în contextul apariţiei de noi focare de pestă porcină la nivelul judeţului.

„Polițiștii au aplicat 31 de amenzi în valoare de peste 85.000 de lei. Activitățile au fost desfășurate în zone predispuse comerțului ilegal stradal, fiind verificate 66 de societăți comerciale și 58 de persoane fizice, ocazie cu care au fost aplicate 31 de sancțiuni contravenționale în valoare de 85.800 lei, fiind ridicate în vederea confiscării bunuri în valoare de 1.180 lei”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

La această acțiune au participat peste o sută de polițiști din cadrul structurilor de investigare a criminalității economice, ordine publică și poliție rutieră, împreună cu specialiști din cadrul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Olt.

Comentarii

Redacţia

2019-07-15 16:26:53

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...