Sport

2018-07-23, 15:43:12

ACS Slătioara s-a înscris în Liga a IV-a. Fostul fotbalist ce a jucat pentru FC Argeş, Daniel Ghiţă, la un pas de a prelua formaţia olteană

Noua stagiune a Ligii a IV-a se anunţă extrem de interesată. Numărul echipelor participante va fi mai mare decât sezonul trecut, undeva la 16 formaţii. ACS Slătioara, echipă ce a activat în Liga a V-a, va evolua din noul sezon în primul eşalon fotbalistic judeţean. Conducerea clubului a demarat negocieri privind aducerea pe banca tehnică a fostului fundaş al echipei FC Argeş, Daniel Ghiţă.

Pregătită anul trecut de Mircea Voicu, care a fost cooptat în staff-ul echipei CSM Slatina, ACS Slătioara este pe cale de a rezolva problema băncii tehnice. Oficialii echipei ce va evolua în Liga a IV-a poartă discuţii cu Daniel Ghiţă, care pregăteşte o grupă de copii la FC Argeş. Acesta ar urma să vină doar la câteva antrenamente săptămânale şi, bineînţeles, la meciuri.

ACS Slătioara se numără printre primele echipe care s-au înscris deja la nivelul Ligii a IV-a. Startul primului eşalon fotbalistic judeţean se va da pe 25/26 august. Anul trecut doar 12 echipe au fost angrenate în competiţie, însă, în acest an numărul acestora va fi ceva mai mare. O situaţie clară cu privirie la cluburile care vor participa în noul sezon va exista după Adunarea Generală a AJF Olt, programată pe data de 19 august.


Comentarii

Redacţia

2018-07-23 15:43:12

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...