Eveniment

2019-02-04, 14:57:55

A murit Florian Cârstea, directorul Bibliotecii Judeţene Olt

Directorul Bibliotecii Judeţene „Ion Minulescu” din Slatina, Florian Cârstea, a încetat din viaţă, luni, la doar 65 de ani, după o luptă cu o boală necruţătoare.

Florian Cârstea s-a stins din viaţă în judeţul Brașov, localitatea Cristian, unde se retrăsese. El a aflat în decembrie că suferă de o boală necruţătoare, iar după nici două luni a murit.

Cârstea s-a născut la 27 iunie 1953, în comuna Icoana, judeţul Olt. Studii: Şcoala Tehnică de Bibliotecari din Bucureşti, Facultatea de Istorie din cadrul Universităţii „Spiru Haret” Bucureşti. În 1976, după ce a absolvit Şcoala de Bibliotecari de la Bucureşti, şi-a început activitatea în domeniu la Biblioteca Judeţeană „Ion Minulescu”.

Florian Cârstea a devenit director al Bibliotecii Judeţene, în 2014, după ce fostul şef al instituţiei de cultură, Paul Matiu, a decedat pe 9 iunie 2014.

Înmormântarea lui Florian Cârstea va avea loc, miercuri, în localitatea Cristian.
Comentarii

Redacţia

2019-02-04 14:57:55

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...