Special

2019-07-05, 11:24:32

A început distracţia, la Slatina. Vineri seara, urcă pe scenă Randi, Ami şi Alutus

Distracţia deja a început pe esplanada din centrul Slatinei. Timp de trei zile, distracţia şi voia bună vor fi cuvintele de ordine. Concertele prilejuite de „Zilele Municipiului Slatina” debutează în această seară, cap de afiş fiind Randi.

Timp de trei zile, slătinenii şi nu numai vor avea parte e multă distracţie. Comercianţii deja şi-au instalat tarabele pe esplanada din centrul oraşului, iar grătarele sunt pregătite să sfârâie.

Seara, artistii îşi vor face loc în mijlocul petrecăreţilor. Pe scena amplasată pe Esplanadă, începând cu ora 20.00, vor urca trupa Alutus Slatina, iar de la ora 21.00 cântăreaţa Ami. Seara de vineri va fi încheiată de Randi.

Sâmbătă, concertul va fi deschis tot de Alutus Slatina, trupa locală fiind urmată de un recital al Laviniei Pârva. Ştefan Bănică Jr. va susţine un recital de la ora 21.45 până spre ora 23.00.

În ultima seară a evenimentului cântă Connect-R, de la ora 20.15, urmat de Lidia Buble şi bandul său, de la ora 21.00.

În toate serile, prezentator este Mihai Morar.

Evenimentul organizat de Primăria Slatina marcheză 40 de ani de când oraşul de la malul Oltului a fost declarat municipiu.

Comentarii

Redacţia

2019-07-05 11:24:32

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...