Administraţie

2018-11-15, 15:34:37

A fost depus proiectul european de 22 milioane lei pentru modernizarea iluminatului pe 30 de străzi din Slatina

Proiectul de modernizare a rețelei de iluminat public a Slatinei, în valoare de 22 milioane lei, a fost depus de municipalitate la Agenția de Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia

Directorul Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public (DASIP), a declarat că, în total, 30 de obiective au fost incluse în proiectul amplu depus pentru finanțare în cadrul Programului Operațional Regional, Axa 3.

„Documentația inițială a suferit unele moficări, în sensul că s-a micșorat valoarea proiectului. Forma finală va fi supusă aporbării consiliului local”, a spus Dascălu.

Între timp, Serviciul Proiecte cu Finanțare Europeană din cadrul primăriei a răspuns clarificărilor solicitate de Agenția de Dezvoltare Regională.

„Suntem în faza de precontractare, se trimit ultimele documente către agenție. Proiectul are o valoare de aproximativ 22 de milioane de lei și vizează 30 de străzi din Slatina. În momentul de față nu putem avansa o perioadă sau o dată la care va fi semnat contractual de finanțare”, a precizat Cristiana Șerban, managerul public al Slatinei.

Străzile pe care se va moderniza iluminatul public: Artileriei, Tunari, Unirii, Victoriei, Bulevardul A.I. Cuza, Cireașov, Cornișei, Ecaterina Teodoroiu, Izvorului, Libertății, Pitești (inclusiv Piteștii Vechi), Primăverii, 13 Decembrie, Ionașcu, Măgurii, Mihail Kogălniceanu, Nordului, Ogrăzii, Oituz, Oltului, Poenii, Popa Șapcă, profesor Marin S. Andreian, Abatorului, Ștrandului, Strehareți, Tudor Vladimirescu, Ulmului, Vadului, Varianta Oituz, Câmpului, Canal Sopot, Căpitan Aldescu, Bulevardul Sf. Constantin Brâncoveanu, Dimitrie Caracostea, George Poboran și Grădiște.

Comentarii

Redacţia

2018-11-15 15:34:37

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...