Învăţământ

2022-01-19, 09:08:10

A fost anunţat noul concurs pentru ocuparea funcţiilor de director de şcoală. Câte posturi sunt disponibile în Olt

A fost anunţat calendarul pentru organizarea şi desfăşurarea concursului pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat din județul Olt, sesiunea ianuarie-aprilie 2022.


Potrivit site-ului oficial al ISJ Olt, sunt scoase la concurs 58 posturi de director şi director adjunct, rămase neocupate după prima sesiune a recrutării de manageri.

Dascălii care vor să participe la concurs pot să-şi depună dosarele de înscriere, pe platforma informatică dedicată, în perioada 19-25 ianuarie. Acestea vor fi evaluate, în perioada 26-28 ianuarie, iar pe 31 ianuarie va fi afişată lista candidaţilor adminişi.

Proba scrisă a concursului se va desfăşura pe 18 februarie, primele rezultate fiind afişate în aceeaşi zi. Între 18 şi 19 februarie vor fi depuse contestaţiile, care vor fi soluţionate între 21 şi 22 februarie, iar pe 22 februarie vor fi afişate rezultatele finale. Pe 4 martie, vor susţine proba şi candidaţii care se aflau în carantină sau izolare.

În perioada 16-25 martie, se desfăşoară interiviul, candidaţii optând anterior pentru unitatea la care candidează. Rezultatele finale ale concursului vor fi afişate pe 31 martie.

ISJ va emite deciziile de numire ale noilor directori pe 4 aprilie, acestea intrând în vigoare din 18 aprilie.


Comentarii

Redacţia

2022-01-19 09:08:10

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...