Social

2019-11-18, 14:56:17

60 de locuri de muncă la cules mazăre în Portugalia

O societate daneză caută personal care să lucreze în campania agricolă din Portugalia. Este vorba despre 60 de locuri de muncă la cules mazăre, în perioada martie-mai 2020. Nu se solicită limbă străină, iar munca este plătită în funcţie de cantitatea culeasă. Persoanele interesate se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Olt.

Se va munci într-o fermă cu lucrători din diverse ţări, cu oportunităţi de dezvoltare a abilităţilor de muncă şi socializare. Angajatorul danez deţine în Portugalia o filiala a firmei daneze Greenpeas. Compania promovează respectul reciproc, responsabilitatea şi încrederea reciprocă între lucrători.

Vârsta minimă a lucrătorului trebuie să fie de 18 ani, să aibă abilităţi în agricultură şi condiţie fizică bună. Nu se solicită cunoaşterea unei limbi străine.

Plata muncii este în funcţie de cantitatea culeasă, în lădiţe, caserole cu gramaj specific. Salariul minim pe lună este de 700 euro brut. Salariul poate ajunge la 1.000 - 2.000 de euro pe lună. Impozitul si contribuţiile sociale se vor deduce din salariu conform legislaţei portugheze.

Cazarea se face în case echipate cu toate utilităţile. Taxa de cazare plătită de lucrator pe lună este de 100 -120 de euro, incluzând utilităţile. Transportul dus-întors România-Portugalia este plătit de angajator, urmând să recupereze banii din salariile plătite angajatului. Asigurarea medicală este plătită de angajator. Se asigură transport săptămânal la supermarket. Există, de asemenea, posibilitate de avansare în cadrul companiei şi de reînnoire a contractului de muncă.

Persoanele interesate se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Olt.

Comentarii

Redacţia

2019-11-18 14:56:17

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...