Sănătate

2020-03-13, 12:49:19

57 de persoane asimptomatice, în carantină, în judeţul Olt

Prefectura Olt anunţă date de ultimă oră cu privire la evoluţia coronavirusului în judeţul Olt. Astfel, în spaţiile de carantină, acum sunt 57 de persoane care nu prezintă semne de boală.

Specialiştii în sănătate publică precizează că toate persoanele carantinate în judeţul Olt au intrat în ţară prin punctele de frontieră şi au fost escortate încă de la intrare până în judeţul de domiciliu.

Potrivit Prefecturii Olt, 462 de persoane se află în izolare la domiciliu, iar 208 au ieşit deja din perioada de monitorizare.

Pe raza judeţului au fost înfiinţate centre de carantină, cu o capacitate de 160 de locuri, în continuare identificându-se noi spaţii.

„Dorim să reiterăm şi pe această cale obligaţia cetăţenilor din judeţul Olt, aflaţi în carantină sau autoizolare la domiciliu, de a respecta cu stricteţe regimul de carantinare/ autoizolare la domiciliu pentru a preveni în mod eficient răspândirea infecţiei cu Coronavirus”,
se arată într-un comunicat al Prefecturii Olt.


Comentarii

Redacţia

2020-03-13 12:49:19

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...