Social

2018-11-09, 13:38:06

41 de bilete de tratament, disponibile prin Casa de Pensii Olt

Se strigă din nou biletele de tratament. 41 de tichete au rămas disponibile, din cadrul seriei a XVIII-a, în staţiunile Felix, Olăneşti, Govora, Sinaia, Mangalia sau Techirghiol. Biletele de tratament au data de plecare în staţiune 14-17 noiembrie.

Casa Județeană de Pensii Olt a afișat la sediul și pe site-ul instituției, www.cjpolt.ro, lista biletelor de tratament disponibile din seria a XVIII-a. Cele 41 de tichete au data de plecare în stațiune în perioada 14-17 noiembrie.

Biletele sunt repartizate astfel: 9 bilete în stațiunea Amara, 3 bilete în stațiunea Buziaş, 3 bilete în stațiunea Covasna, 2 bilete în stațiunea Eforie Nord, un bilet în stațiunea Felix, 2 bilete în stațiunea Govora, 5 bilete în stațiunea Mangalia, 9 bilete în stațiunea Pucioasa, 3 bilete în stațiunea Sinaia, şi câte un bilet la Olăneşti, Bala, Techirghiol şi Tuşnad.

Persoanele interesate pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Județene de Pensii Olt începând cu data de 12 noiembrie, între orele 8.00-16.30. Pentru un bilet de tratament obţinut prin Casa Judeţeană de Pensii, vârstnicii achită jumătate din cuantumul pensiei.Comentarii

Redacţia

2018-11-09 13:38:06

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...