Social

2019-07-25, 13:36:43

40 de locuri de muncă, în străinătate, la cules căpşune în sere

O nouă ofertă de muncă în străinătate pentru campania agricolă. Olanda are nevoie de 40 de culegători de căpşune în sere. Munca începe pe data de 15 septembrie şi se încheie pe 22 decembrie. Se lucrează aproximativ 50 de ore pe săptămână. Ora de lucru este plătită cu 10 euro. Cazarea este pusă la dispoziţie de angajator, contra cost.

Se caută persoane pozitive şi motivate, care pot presta o muncă bună, cu aspect îngrijit şi spirit de echipă. Se lucrează la culegerea căpşunelor şi îngrijirea plantelor. Contractul de muncă este pe o perioadă de trei luni, începând cu 15 septembrie.

Se lucrează 45-50 de ore pe săptămână, împărţite în şase zile. În funcţie de vreme, se poate lucra şi duminica.

Cazarea se asigură de către angajator în locuinţă complet mobilată, cu dormitoare de două paturi, contra sumei de 75 de euro pe săptămână. Pentru fiecare patru săptămâni lucrate se primesc câte 12 ore libere, dar şi bonusuri.

Persoanele interesate se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Olt, pentru detalii suplimentare legate de condiţiile obţinerii unui loc de muncă la cules căpşune în Olanda.

Comentarii

Redacţia

2019-07-25 13:36:43

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...