Social

2019-11-27, 14:45:20

30 de locuri de muncă în industria alimentară din Olanda. Ora este plătită cu aproximativ 9 euro

O nouă ofertă de locuri de muncă peste hotare. Olanda caută, prin serviciul EURES, 30 de lucrători pentru o linie de producţie alimente. Ora este plătită cu 9,94 euro. Se cere limba engleză, nivel minim conversaţional.

Se lucrează la împachetarea şi etichetarea unor produse alimentare, carne, salate, sosuri, condimente, peşte etc. Persoanele care încep lucrul pe 30 noiembrie - 12 decembrie primesc un bonus de Crăciun de 375 de euro. Se asigură transport gratuit la locul de muncă, dacă distanţa este mai mare de 10 kilometri. Altfel, lucrătorii se deplasează cu biciclete puse la dispoziţie gratuit. Se munceşte 40-45 de ore pe săptămână.

Angajatorul asigură cazare contra cost, 87,50 de euro pe săptămână. De asemenea, muncitorilor li se acordă posibilitatea participării la un curs de limba olandeză.

Durata contractului este de trei luni. Persoanele interesate se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Olt. Oferta de lucru este valabilă până pe data de 30 noiembrie.

Comentarii

Redacţia

2019-11-27 14:45:20

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...