Actualitate

2022-01-27, 10:10:59

3 lucruri care pot schimba total aspectul livingului tău

Când vine vorba de aspectul sufrageriei tale, trebuie să știi că acesta poate fi schimbat foarte ușor, în funcție de preferințele tale, fără să aloci o sumă mare de bani sau prea mult timp. Pentru că este camera în care îți petreci cel mai mult din timp, mai ales de când a început pandemia, probabil că simți nevoia să redecorezi încăperea pentru a-i da un alt aspect, iar tu să te simți mai bine în timp ce muncești sau te relaxezi. Citește acest articol în continuare și vezi 3 mici schimbări care ar schimba total aspectul livingului tău și pe care ai putea să le faci fără să investești sume imense.

Iată ce poți face ca să schimbi atmosfera din sufrageria ta

1.     Mută mobila
Primul lucru pe care trebuie să-l ai în vedere, înainte de a începe să faci achiziții, este schimbarea locului mobilei. De preferat, ai putea să o așezi astfel încât să obții mai mult spațiu în încăpere. Acesta este întotdeauna un prim pas, cel mai simplu și necostisitor, atunci când vine vorba de reamenajarea casei, să eficientizezi spațiul de care dispui și să muți mobila. Acest lucru i-ar putea mulțumi pe mulți, însă nu sunt toate schimbările pe care ai putea să le aduci sufrageriei ca să te simți mai bine atunci când petreci timpul acolo.

2.     Adaugă flori
Al doilea pas pe care este bine să îl ai în vedere sunt florile. Cu cât mai multe, cu atât mai bine. În primul rând, sunt o achiziție accesibilă oricui, iar în al doilea rând, se potrivesc cu decorul oricărei case, deci nu va trebui să te stresezi prea mult în această privință. Câteva ghivece mari și câteva mici vor face, cu siguranță, diferența pentru că vor oferi mai multă vitalitate sufrageriei tale și un aer mai curat. De asemenea, se spune că florile pot influența starea emoțională a celui care stă în preajma lor.

3.     Schimbă canapeaua
Ultimul aspect, dar foarte important, este canapeaua. Deși este o achiziție puțin mai serioasă și costisitoare, este și de termen lung, care poate face diferența. Având în vedere faptul că aici petreci cel mai mult timp când stai în sufragerie, vei dori să ai o canapea de calitate și confortabilă, care nu-ți va da dureri de spate. Dacă alegi o canapea de la Iconfort, vei reuși să schimbi atât atmosfera sufrageriei tale, cât și confortul de care vei avea parte după. Familia și prietenii vor fi foarte încântați de alegerea făcută!

Așadar, dacă simți că a venit momentul să faci o schimbare de decor în livingul tău, nu mai amâna și apucă-te chiar acum! După ce vei termina, randamentul la muncă va crește pentru că va fi o atmosferă mai primitoare care te va face să te simți mai bine, iar timpul petrecut cu familia sau prietenii acolo va fi mult mai plăcut. Studiază bine piața, vezi ce variante ai, și alege-o pe cea potrivită nevoilor, decorului și bugetului tău!

Sursă foto: Pixabay.com.

Comentarii

Redacţia

2022-01-27 10:10:59

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...