Sănătate

2020-07-02, 13:36:12

249 de cazuri COVID-19, în Olt. Pacient al Secţiei Pneumoftiziologie Scorniceşti, confirmat pozitiv

Numărul îmbolnăvirilor la nivelul judeţului Olt, de la începutul pandemiei, a ajuns la 249. Printre noile îmbolnăviri, înregistrate în ultimele 24 de ore, se numără un pacient al Secţiei Pneumoftiziologie Scorniceşti.

Conform  datelor transmise de către Direcția de Sănătate Publică Olt până astăzi, 2 iulie, s-au înregistrat 249 de cazuri COVID-19. Dintre acestea, 151 de persoane au fost declarate vindecate şi externate, iar alte 87 se află internate în spital. La nivelul judeţului Olt au fost înregistrate şi 11 decese, în rândul unor persoane cu boli asociate.

Printre îmbolnăvirile din ultimele 24 de ore se numără un pacient care a fost internat pe Secţia Pneumoftiziologie Scorniceşti, al cărui rezultat pozitiv a venit la o zi de la externare. Acesta are domiciliul în Brâncoveni, iar astăzi a fost luat cu izoleta, pentru a fi internat în spital.

Au fost identificaţi şapte contacţi direcţi din rândul pacienţilor, însă ancheta epidemiologică de la nivelul secţiei din Scorniceşti este în desfăşurare.

Cât priveşte situaţia la nivel naţional, au fost înregsitrate 450 de noi cazuri în ultimele 24 de ore.

 

Comentarii

Redacţia

2020-07-02 13:36:12

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...