Comunitate

2021-05-18, 09:58:55

Un cartier din Caracal, fără apă. Motivul întreruperii

Alimentarea cu apă se întrerupe, pentru două ore, în cartierul din zona străzilor Olteniei, Parângului și Mihai Eminescu, din municipiul Caracal, potrivit unui anunţ al Companiei de Apă Olt (CAO).


Sursa citată arată că echipa Sediului Secundar Caracal lucrează la schimbarea unui branșament la blocul 1A, strada Mihai Eminescu.

Pentru efectuarea acestei lucrări trebuie întreruptă alimentarea cu apă în cartierul Olteniei, în intervalul orar 10.00- 12.00.

„Echipele din teren fac eforturi pentru ca timpul fe intervenție să fie redus și serviciul de alimentare cu apă să poată fi reluat în parametrii normali. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!”, se mai arată în comunicatul citat.

Comentarii

Redacţia

2021-05-18 09:58:55

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...