Eveniment

2021-03-07, 16:45:48

​Persoană grav rănită pe domeniul schiabil Voineasa; victima va fi preluată de un elicopter

O persoană a fost grav rănită, duminică, pe domeniul schiabil Voineasa, victima urmând să fie preluată de un elicopter pentru a fi transportată la o unitate medicală, relatează Agerpres.

Potrivit datelor postate pe pagina de Facebook a Salvamont România, echipele de salvatori din Voineasa intervin pentru acordarea primului ajutor şi transportul unei persoane care a fost grav rănită, fiind suspectă de fractură de coloană vertebrală.


La faţa locului este aşteptat în sprijin un elicopter SMURD-IGAV pentru preluarea persoanei accidentate şi transportarea acesteia la spital.

„Salvamont România vă avertizează că, în aceasta perioadă, consistenţa zăpezii este diferită de-a lungul pârtiilor de schi, porţiunile îngheţate alternează cu cele cu zăpadă moale şi se pot produce foarte uşor accidente. Salvamont România vă îndeamnă la atenţie şi responsabilitate în derularea activităţilor montane şi vă invită să vă alăturaţi campaniilor noastre de reducere a numărului de accidente pe munte”, mai menţionează sursa citată.

Comentarii

Redacţia

2021-03-07 16:45:48

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...