Politică

2018-12-20, 14:22:58

„Colindăm Ȋmpreună”, eveniment organizat de tinerii PSD Slatina, pe Esplanadă

Tinerele talente de la Şcoala de Arte Slatina vor susţine un moment artistic dedicat Crăciunului, vineri după-amiază, pe Esplanadă, în cadrul evenimentului „Colindăm Ȋmpreună”, organizat de Tineretul Social Democrat din municipiu.

Preşedintele TSD Slatina, Alexandru Berechet, a declarat că pe lângă colinde şi atmosfera de sărbătoare creată, vor fi surprize atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari, la „Căsuţa lui Moş Crăciun”.

„Evenimentul  va  avea loc vineri, 21 decembrie, în Slatina în zona Esplanadă, începând cu orele 16.00, în scopul de a retrăi, păstra şi transmite mai departe tradiƫiile şi datinile poporului român transmise din generaƫie în generaƫie, ocazie cu care vrem să încântăm locuitorii oraşului nostru. Ne dorim să aducem magia Crăciunului în oraşul nostru frumos care este îmbrăcat în straie de sărbătoare şi să urăm aşa cum se cuvine cetăţenilor municipiului Slatina Sărbători fericite şi un An Nou cu multă sănătate, împliniri!”, a declarat Berechet.


Comentarii

Redacţia

2018-12-20 14:22:58

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...