Sănătate

2021-03-08, 14:11:03

Achiziţia dispozitivelor anti-incendiu la Spitalul Slatina, întârziată de aprobarea bugetului

Achiziţia unui sistem anti-incendiu pentru Secţia ATI a Spitalului Judeţean Slatina este blocată din cauza întârzierii aprobării bugetului, potrivit preşedintelui CJ Olt, Marius Oprescu.

Marius Oprescu a declarat că CJ va achiziţiona pentru Spitalul Judeţean sisteme anti-incendiu în toate saloanele în care sunt oameni ţintuiţi la pat.

„Noi suntem în procedură de achiziţie, dar pentru investiţiile noi trebuie să avem buget. Am identificat pentru ATI ceea ce trebuie să facem astfel încât să avem funcţional un sistem anti-foc, în acele saloane care permit paturi de ATI. În momentul de faţă, nu putem să facem achiziţia acelor dispozitive, până nu avem bugetul funcţional. Aceste sisteme vor funcţiona, în toate saloanele în care avem oameni ţintuiţi la pat, care nu se pot ridica şi să plece singuri din salon, în caz de incendiu”, a declarat Marius Oprescu.


Comentarii

Redacţia

2021-03-08 14:11:03

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...