Administraţie

2018-08-02, 11:25:03

A început modernizarea dispensarului din Brâncoveni, investiție finanțată prin PNDL 2

Lucrările de reabilitare, modernizare și dotare a dispensarului din comuna Brâncoveni au început, valoarea investiției ridicându-se la peste 690.000 lei.

Primarul comunei, Ion Cheroiu, a arătat că finanțarea este asigurată de Ministerul Dezvoltării, prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) 2.

„Au început lucrările pentru proiectul «Reabilitare, Modernizare şi Dotare Dispensar Medical Uman Brâncoveni», cu termen de finalizare în toamna acestui an, proiect menit să ofere condiţiile necesare pentru desfăşurarea unui act medical de calitate în slujba cetăţenilor comunei”
, a spus Cheroiu.

Edilul a dezvăluit planurile sale, după finalizarea proiectului. Cheroiu îşi doreşte ca medici specialişti să vină, săptămânal, la dispensarul din comună, astfel încât oamenii să nu mai fie nevoiţi să meargă la o unitate medicală din oraş pentru bolile cronice.

Mi-aş dori tare mult ca, la nivelul comunei Brâncoveni, să reuşim să ducem şi medici specialişti, în momentul în care vom renova dispensarul. Vrem să funcţioneze ori ca un centru de permanenţă ori, în fiecare săptămână, câte un doctor specialist să vină câteva ore, dând posibilitatea astfel brâncovenilor să nu mai facă naveta la Slatina sau în alt oraş, ci să vină medicul la ei acasă”, a mai declarat Ion Cheroiu.

Comentarii

Redacţia

2018-08-02 11:25:03

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...