Ultimele ştiri

News

Agricultură

Fermierii olteni, în plină campanie de recoltat. Aceştia îşi doresc un preţ mai bun la cereale, mazăre şi rapiţă

Mii de hectare de orz, grâu, mazăre sau rapiţă au fost recoltate până acum. Specialiştii Direcţiei pentru Agricultură Olt spun că producţia este una bună, mai ales că vremea a fost capricioasă. Fermierii au însă probleme cu preţul oferit de firmele care achiziţionează aceste produse.

2017-06-27, 17:06:00
  • 61

Recomandările editorului

Politică

Legea prin care slătinenii se pot pensiona mai devreme cu doi ani, promulgată de preşedinte

Legea pentru modificarea alin. (5) al art. 65 din Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice a fost promulgată, luni, de preşedintele Klaus Iohannis. Actul normativ se referă la reducerea vârstei de pensionare cu doi ani pentru persoanele care locuiesc în Slatina şi în alte orașe foarte poluate industrial.

2017-06-26 14:46:46

Politică

Marius Oprescu: „În sfârşit, intrăm într-o normalitate, chiar dacă ceea ce s-a întâmplat este atipic”

Preşedintele CJ Olt şi preşedintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, a declarat că rezultatul moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu reprezintă o reintrare în normalitate, în ciuda situaţiei atipice ca partidul majoritar să-şi demită propriul executiv.

2017-06-21 14:21:53

Eveniment

Înalta Curte a decis că poliţiştii locali nu au dreptul să amendeze şoferii în trafic. Pop: „Nu e bine pentru că sunt situaţii pe care nu le pot acoperi cei de la Poliţia Naţională”

ICCJ a decis, luni, că doar poliţiştii rutieri au competenţa să aplice sancţiuni contravenţionale şoferilor. Prin urmare, poliţiştii locali nu pot exercita aceste atribuţii, neavând dreptul să-i ceară anumite documente şoferului, a considerat Curtea.

2017-06-20 12:04:16