Ultimele ştiri

News

Eveniment

O nouă amânare în dosarul de la ICCJ al lui Darius Vâlcov. Decizia privind reluarea procesului ar putea fi luată pe 27 iunie

O nouă amânare în dosarul în care Darius Vâlcov a primit o condamnare de opt ani, în primă instanţă. Pe 27 iunie, judecătorii ICCJ ar putea spune dacă procesul se reia. 

2022-05-23, 16:03:11
  • 262

Recomandările editorului

Sănătate

Centru de expertiză pentru Boala Parkinson, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina

În cadrul unei conferinţe de presă, şeful Secţiei Neurologie, din cadrul SJU Slatina, medicul Renică Diaconescu, a anunţat punerea bazelor unui centru de expertiză pentru Parkinson, la Slatina.

2022-05-23 15:49:59

Cultură

Violoncelistul Andrei Cavassi a compus o operă despre sunetul fabricii Pirelli din Slatina

Fabricile sunt atât locuri de producție, cât și de inspirație și frumusețe, de artă și cultură. Și, mai presus de toate, locul de producție există prin mâinile lucrătorilor, ce sunt animate de talent, susținute de tehnologie, ghidate de creativitate și de dorința de a inova. Aceasta este ideea care se află în centrul Raportului Anual 2021 “A Beautiful Place: the art of manufacturing”.

2022-05-19 13:44:27

Actualitate

Cele mai bune cărți despre jocuri de noroc pe care să le cumperi online

În zilele noastre, am învățat cu toții o lecție importantă atunci când vine vorba de cheltuirea înțeleaptă a banilor: puteți conta întotdeauna pe Amazon sau Emag pentru a vă ajuta în toate achizițiile cele mai importante. Mulțumită evaluărilor și comentariilor de primă mână ale altor clienți, găsirea celor mai bune vânzători din orice categorie și citirea despre ei este o joacă de copii. În acest caz, am compilat cele mai recomandate resurse de jocuri de noroc disponibile pe Amazon sau Emag. Aruncați o privire la aceste alegeri populare și alegeți-le pe cele care vi se par interesante. Fiți entuziasmați pentru transportul în două zile - noile dvs. cărți sunt pe drum! Iar dacă vrei să pui în aplicare ce ai învățat, winner aplicatie este pentru tine!

2022-05-18 15:49:40

Comentariul