Furnizarea apei va fi sistată luni în Piatra-Olt şi Slătioara


UPDATE: Compania de APĂ Olt a venit cu o rectificare. Apa va fi sistată doar în localităţile Piatra-Olt şi Slătioara, fără municipiul Slatina.

Locuitorii Piatra-Olt şi Slătioara nu vor avea apă la robinete luni, 3 octombrie. Furnizarea apei va fi sistată la ora 7.00, iar serviciul de alimentare se va relua după miezul nopţii.

Din cauza lucrărilor de construcție a Stației de Tratare Apă Salcia, investiție realizată de Compania de Apă Olt în cadrul proiectului cu finanțare europeană nerambursabilă „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014-2020", Stația de Pompare Apă Salcia va fi oprită.

Astfel, LUNI, 3.10. 2022, ÎN INTERVALUL ORAR 7.00- 2.00, alimentarea cu apă va fi oprită în orașul Piatra Olt și în satele Slătioara și Salcia, din comuna Slătioara.

„Compania de Apă Olt, Sediul Secundar Slatina a luat toate măsurile pentru ca antreprenorul care construiește Stația de Tratare Salcia să execute cât mai rapid lucrările, iar perioada de oprire a apei să fie cât mai scurtă.

Facem prezicerea că după reluarea serviciului de alimentare cu apă, dar și o perioadă după, este posibil să apară modificări ale turbidității apei și fluctuații de presiune.Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, transmite Compania de APĂ Olt.