FOTO&VIDEO. CSM Slatina pierde, scor 21-29, meciul cu Rapid Bucureşti. Accidentare gravă în tabăra slătineană

Echipa de handbal CSM Slatina a pierdut previzibil, scor 21-29, meciul de pe teren propriu cu Rapid Bucureşti, la capătul unei partide în care mai degrabă gândurile erau legate de meciul cu CSM Galaţi, din etapa viitoare. Confruntarea cu rapidistele a reprezentat şi debutul noului antrenor pe banca tehnică a echipei slătinene, Adrian Chiruţ, care a remarcat şi plusuri în jocul echipei. Din păcate, partida a fost marcată de accidentarea pivotului Florentina Dragomir, care ar fi suferit o ruptură de tendon.

Echipa de handbal CSM Slatina a avut, şi în partida cu rapidistele, începuturi bune în cele două reprize, însă spre final a cedat. S-a ratat din nou mult, însă chiar şi asa, o victorie era aproape imposibilă, diferenţa de valoare fiind net superioară.

Cea mai bună marcatoare în tabăra echipei slătinene a fost Rebeca Necula, cu şase goluri marcate, urmată de pivotul Florentina Dragomir, cu patru reuşite, jucătoare care din păcate a suferit o accidentare gravă şi ar putea sta departe de teren aproximativ şase luni.

Noul tehnician al echipei CSM Slatina, Adrian Chiruţ, a evidenţiat aspectele pozitive, fiind mulţumit de apărare în multe dintre momentele jocului. Antrenorul grupării slătinene este încrezător în atingerea obiectivului şi spune că fiecare meci va fi tratat ca pe o finală.

Runda viitoare, CSM Slatina va întâlni, în deplasare, CSM Galaţi, într-o partidă capitală despre a fi sau a nu fi în Liga Naţională. Jocul este programat duminică, 19 februarie.