FOTO. Judoka de la CSS Slatina, pe podium la Campionatul Naţional Şcolar

Performanţe extraordinare pentru judoka de la CSS Slatina, care după cei doi ani de pandemie au revenit în competiţii. Sportivul Dănuţ Boicea a obţinut titlul de campion naţional la categoria 81 de kg la Campionatul Naţional Şcolar, desfăşurat la Ploieşti. De asemenea, sportiul Ionuţ Dobre a cucerit medalai de bronz la 66 kg.

Două medalii pentru judoka de la Clubul Sportiv Şcolar Slatina la actuala ediţie a Campionatului Naţional Şcolar, ce s-a desfăşurat în perioada 14-15 mai, la Ploieşti. Sportivul Dănuţ Boicea a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, la categoria 81 kg, iar Ionuţ Dobre a obţinut locul al treilea la 66 kg.

 Antrenorul secţiei de judo de la CSS Slatina, Florin Florescu, s-a arătat mulţumit de prestaţia elevilor săi.

 Campionatul Naţional Școlar este o competiție importantă pentru secția de judo a CSS SLATINA. Cei doi judoka s-au antrenat exemplar pentru această competiție, în  ultima perioadă. Dobre pornea din postura de principal favorit al categoriei 66 de kg. Din păcate o mică neatenție a dus la pierderea unui meci în fața unui sportiv din Iași. Boicea Dănuț, în schimb, a evoluat foarte bine, asta ducând la obținerea unui titlu de campion național total neașteptat", a declarat Florin Florescu.