FOTO. Jandarmii olteni s-au alăturat campaniei „Donează sânge! Salvează o viaţă”

,Donează sânge! Salvează o viață!" este campania inițiată la nivel național de Biserica Ortodoxă Română, iar jandarmii olteni au răspuns pozitiv și de această dată. Prin gestul lor, jandarmii speră să-şi motiveze semenii să meargă la Centrul de Transfuzii să doneze sânge pentru cei aflaţi în suferinţă

Astăzi, 11 noiembrie, Centrul de Transfuzie Sanguină al Județului Olt, jandarmii olteni au fost prezenți pentru a îndeplini o misiune importantă, cu scopul de a completa rezervele sanguine atât de necesare salvării de vieţi omeneşti.

 Rămânem fideli acestor acțiuni, dorim să sprijinim recrutarea de noi donatori şi fidelizarea celor care au mai donat, lansând un îndemn pentru toţi membrii comunităţii.

 Donarea de sânge trebuie să rămână un proiect prioritar, nu doar pentru noi, ci pentru fiecare persoană care poate deveni donator.

 Prin acest gest vrem să dăm dovadă de solidaritate faţă oamenii aflați în suferinţă, pentru care o picătură de sânge reprezintă viață, iar prin efortul comun putem aduce speranță și încredere celor a căror viață depinde de un gest atât de simplu.

 Mulțumim colegilor care și-au arătat disponibilitatea pentru a se implica în această inițiativă onorabilă și dorim să lansăm o invitație cetățenilor, să oferim împreună un suport pentru sănătatea celor aflați in suferință, să donăm sânge și să salvăm cât mai multe vieți”, a precizat Simona Floricel, purtător de cuvânt al IJJ Olt.