Echipa de fotbal tenis CSM Slatina, pe primul loc în clasamentul Campionatului Naţional, după etapa de la Târgovişte

Campionă naţională şi deţinătoarea trofeului Cupa României, în stagiunea precedentă, echipa de fotbal tenis de la CSM Slatina a început cu victorii la simplu, dublu şi triblu şi noul sezon al Campionatului Naţional. Astfel, după prima etapă, desfăşurată în weekend, la Târgovişte, slătinenii ocupă primul loc în clasament.

Campionatul Naţional de fotbal-tenis, organizat de Federaţia Română de Fotbal-Tenis, a debutat weekendul trecut la Târgovişte, gazda primei etape fiind formaţia locală Proactiv. Campionii de la CSM Slatina au avut o prestaţie foarte bună, câştigând primul loc la toate cele trei probe (simplu, dublu şi triplu).

Cele zece echipe participante au fost repartizate în două grupe, jucând fiecare cu fiecare la toate cele trei probe, apoi primele două clasate au disputat faza eliminatorie (semifinala şi finala) a turneului.

Slătinenii au fost repartizaţi în Grupa A, alături de Gomboș Târgu Mureș, Chimia Râmnicu Vâlcea, debutanții de la CSM Deva și gazdele de la Proactiv Târgovişte. În Grupa B au evoluat UNEFS Bucureşti, ASE Bucureşti, CSM Alexandria, Comexim Lupeni şi Tengo Salonta.

La simplu şi la triplu, slătinenii i-au învins în finală pe cei de la Proactiv Târgovişte, în timp ce la triplu au trecut de echipa UNEFS Bucureşti. Alături de căpitanul de echipă Sebastian Jecu au mai evoluat pentru CSM şi cei patru jucători proveniţi de la Tengo Salonta, Alex Sorean, Vasile Sorean jr., Darius Nagy şi Halász Dániel.

 „Am debutat așa cum ne-am propus, cu victorii la toate cele trei probe, chiar dacă am avut parte de adversari bine pregătiți și de echipe care s-au întărit față de sezonul precedent. Ne propunem să menținem ritmul și la următoarele etape și să păstrăm trofeul în vitrina clubului nostru. Profit de ocazie sa multumesc partenerilor media care duc mai departe vestea despre munca si rezultatele echipei şi sperăm sa ne fie alaturi şi în 2023”, a declarat căpitanul de echipă al CSM Slatina, Sebastian Jecu.

În clasamentul general, CSM Slatina ocupă primul loc, devansând Proactiv Târgoviște și Tengo Salonta, echipe situate pe podium.

Dacă în 2022, s-au disputat șase etape în sezonul regular și două etape de play-off, anul acesta au fost introduse în program două runde suplimentare. Următorul turneu va avea loc la Lupeni, în perioada 24-26 martie si este transmis in direct pe canalul de YouTube al Asociatiei Judetene de Fotbal-Tenis Bihor.