Daniel Oprescu renunţă la selecţionata Under 18 pentru a pregăti CSM Slatina

Echipa de fotbal CSM Slatina este preluată, începând de astăzi, de Daniel Oprescu, antrenor care în ultimii ani a pregătit echipele Under 19 şi Under 18 ale României. Daniel Oprescu revine astfel în fotbalul din oraşul de pe malul Oltului, după ce în trecut a mai pregătit echipe precum Alro Slatina sau FC Olt Slatina.

CSM Slatina este pregătită, începând de astăzi, de tehnicianul Daniel Oprescu, antrenor care în ultimii ani s-a ocupat de pregătirea echipelor Under 19 şi Under 18 ale României. Acesta a renunţat la postul de selecţioner pentru a pregăti echipa de fotbal CSM Slatina în noul sezon al Ligii a II-a, care va începe pe data de 6 august.

Daniel Oprescu deţine Licenţa UEFA PRO, iar în decursul carierei a mai pregătit echipele Alro Slatina, pe care a promovat-o în Liga a II-a, după câţiva ani de aşteptări, FC Piatra-Olt sau FC Olt Slatina.

Oficialii echipei CSM Slatina au anunţat şi primele noutăţi ale lotului: fundaşul Ionuţ Mitran, de la Universitatea Craiova, mijlocaşul central Marian Şerban, de la Chindia Târgovişte, fundaşul Cătălin Ion, de la Academica Clinceni, atacantul Luis Niţu, de la Gaz Metan Mediaş, şi mijlocaşul central Andrei Traşcu, de la Unirea Slobozia.

Cât priveşte plecările, CSM Slatina nu va mai conta în noul sezon pe jucătorii: Cristian Preda, Marius Grigore, Alexandru Cincă, Elijah Seymour şi Alexandru Achiriloaie.

CSM Slatina va efectua, începând de luni, 4 iulie, un stagiu centralizat pe plan local, după care va susţine o serie de meciuri amicale, printre adversare numărându-se Dinamo Bucureşti şi Pandurii Târgu Jiu.