CSM Slatina şi-a stabilit adversarele din jocurile de pregătire ale iernii

Reunirea lotului echipei de fotbal CSM Slatina este programată pe data de 12 ianuarie, urmând ca pe 13-14 ianuarie, jucătorii să efectueze vizita medicală. Stagiul de pregătire se va efectua pe plan local, timp de două săptămâni, începând cu 31 ianuarie. După pregătirea centralizată vor urma opt meciuri amicale în compania celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, Universitatea Craiova II, Petrolul Potcoava, CSM Alexandria, Unirea Bascov şi FC Argeş II.

CSM Slatina va da startul pregătirilor în vederea abordării stagiunii de primăvară, care va începe în martie, pe data de 12 ianuarie. Slătinenii vor efectua în primele zile de la reluarea antrenamentelor vizita medicală, urmând ca din data de 31 ianuarie să intre într-un cantonament pe plan local, cu un program de pregătire intens, cu două antrenamente pe zi.

Din 16 februarie, vor urma jocurile de pregătire, fiind programate opt amicale până la reluarea competiţiei.

Programul meciurilor amicale: 

- 16 februarie: CSM Slatina-Viitorul Pandurii Târgu Jiu

- 19 februarie: Viitorul Pandurii Târgu Jiu-CSM Slatina

- 23 februarie: CSM Slatina-Universitatea Craiova II

- 25 februarie: CSM Slatina-Petrolul Potcoava

- 26 februarie: Universitatea Craiova II-CSM Slatina

- 2 martie: CSM Slatina-CSM Alexandria

- 4 martie: CSM Slatina-Unirea Bascov

- 5 martie: FC Argeş II-CSM Slatina

Liga a III-a  se va relua în primăvară, atunci când mai sunt de disputat trei meciuri din cadrul sezonului regulat, după care primele patru clasate vor evolua în play-off. 

CSM Slatina se află pe locul al doilea în clasamentul seriei, cu 36 de puncte acumulate, aflându-se la un punct de Viitorul Dăeşti, pe care o va întâlni în meci direct pe 12 martie. Ambele formaţii sunt calificate în play-off, acolo unde vor participa primele patru clasate. După disputarea play-off-ului, care se va juca tur-retur-tur, primele două vor merge la barajul de promovare în Liga a II-a, unde vor întâlni primele clasate din seria a V-a.

În play-off se va juca tur-retur-tur, urmând ca primele două clasate să participe la barajul de promovare în Liga a II-a.