CSM Slatina se califică în faza următoare a Cupei României, după victoria obţinută pe terenul celor de la Petrolul Potcoava

Divizionara secundă CSM Slatina s-a calificat în play-off-ul Cupei României, după ce a trecut, în turul al treilea, cu scorul de 3-1, de Petrolul Potcoava. Golurile formaţiei slătinene au fost marcate de Marius Neicu şi Alexandru Popovici, care a reuşit o „dublă”.

CSM Slatina s-a impus, scor 3-1, pe terenul formaţiei din Liga a III-a, Petrolul Potcoava, şi s-a calificat în play-off-ul Cupei României.

Golurile divizionarei secunde au fost marcate de Marius Neicu (min. 39) şi Alexandru Popovici (min. 59 şi 69). Pentru Petrolul Potcoava a marcat, din penalty, Adrian Vlad, în minutul 46.

Antrenorul grupării slătinene, Daniel Oprescu, a trimis în teren jucătorii care au evoluat mai puţin în meciurile din campionat, având în vedere faptul că sâmbătă, 17 septembrie, gruparea slătineană va întâlni, în deplasare, Metaloglobus Bucureşti.

În play-off-ul Cupei României vor participa 32 de echipe, 24 calificate din turul al III-a și opt echipe care joacă acum în prima ligă, adică Rapid, ”FC U” Craiova, UTA Arad, CS Mioveni, Chindia Târgoviște, Petrolul Ploiești, FC Hermannstadt și ”U” Cluj. Meciurile sunt stabilite pentru 28 și 29 septembrie.