CSM Slatina s-a impus, scor 1-0, în meciul de pregătire cu CSM Alexandria

Echipa de fotbal CSM Slatina a susţinut, în această dimineaţă, un nou joc de pregătire în vederea abordării noului sezon al Ligii a II-a. Gruparea slătineană a întâlnit, în deplasare, CSM Alexandria, pe care a învins-o cu 1-0. Golul întâlnirii a fost marcat, în minutul 44, de către Remus Trancă.

Echipa de fotbal CSM Slatina a continuat meciurile de pregătire cu un joc în deplasare, în compania formaţiei din eşalonul al treilea, CSM Alexandria.

Nou-promovata în Liga a II-a s-a impus, scor 1-0, printr-un gol marcat de Remus Trancă, în minutul 44, în urma unei acţiuni prelungite de atac. Slătinenii au mai avut şi alte ocazii, însă nefructificate pe tabelă. În actul secund, fundaşul stânga al celor de la CSM Slatina, Alexandru Dinu, a suferit o entorsă, terenul arătând rău, cu denivelări.

Antrenorul grupării slătinene, Daniel Oprescu, a utilizat formule diferite de start în cele două reprize, astfel încât toţi jucătorii să evolueze.

CSM Slatina mai are programate două jocuri de pregătire până la prima partidă oficială din Liga a II-a, programată pe 6 august, în deplasare, cu Concordia Chiajna.

Viitorul Pandurii Târgu Jiu şi CS Comunal Şelimbăr, ambele formaţii pe care slătinenii le vor întâlni în Liga a II-a, sunt partenerele de joc ale grupării slătinene în ultimele meciuri de pregătire. Jocul cu Viitorul Pandurii esre programat vineri, în deplasare, urmând ca partida cu Şelimbăr să aibă loc sâmbătă, pe Stadionul Municipal din Râmnicu Vâlcea.

CSM Slatina (prima repriză): Preduţ, Pisăru, Bărbuţi, Sălcianu, Abel Stan, Dorin Toma, Necşulescu, Constantin Radu, Remus Trancă, Alexandru Popovici, Marius Neicu.

CSM Slatina (a doua repriză): Pop, Mitran, Manea, Robert Gherghe, Rareş Deta, Traşcu, David Oprescu, Alexandru Neagu, Alexandru Dinu, Cătălin Doman, Luis Niţu.